Asyik Nk Tidur Je

Hye mommy semua, saya 33weeks dah, baby dalam perut memang suka tendang ke? Rasa smpai ke tulang tendang tu, Tmbh2 sekrg ni sy rsa mcm penat sgt, jln skit je Termengah2.. ade tips x utk saya #firstimemom

2 Các câu trả lời

Yee...memang.tak masuk mengeras lagi sampai ke tulang rusuk di himpitnya.masuk 30 weeks ke atas ni memang selalu ngantuk.saya pun sama

5y trước

Sabar je laa, anak dlm perut menendang ye haha😁

Normal sis sy pun mcm tu

5y trước

Macam sy mmg tak bsenam sebb malas, sy bjln pun tak larat, mungkin bukaan sy cepat buka sbb sy bsnyak buat kerja rumah , sy induce mmg sakit sgt bukaan baru 2cm pun dh sakit sgt, nasib buka bukaan juga biarpun lama, masa meneran tu kita rasa sakit nk kluar taik yg kemaluan kita takda sakit pun, banyakkan bdoa semoga d permudahkan sis