Baby bump too early

Salam all mommies.. Saya baru 7w but badan n perut dah naik. Saya ada muntah kadang kadang so if lapar mkn kuantiti kecil tapi kerap. Badan saya mmg cpt naik n sebelum ni mmg sgt jaga mkn. Tapi lepas dpt tau pregnant saya tak tahan lapar dah but masih makan buah n sayur n cuba amalkan gaya pemakanan sihat. Normal ke awal sangat perut dah besar? Saya risau saya ada buat salah sampai affect baby #firstbaby #pregnancy #1stimemom #advicepls

1 Trả lời

angin kot. perut kembung. tp kalau sis dri awl berisi. mmg berganda nmpk. mcm Sy 70kg pon mcm 3 bulan lbih