nursing pillow

Salam mommies.. Nursing pillow sgt perlu n membantu ke tak ye time menyusu.. Tgh consider nak beli ke tak..target nak beli nursing pillow babylove.. Mohon share pendapat or pengalaman mommies..

2 Các câu trả lời

Depend on orang sis. Bagi saya, sangat membantu. Masa saya baru2 lepas bersalin, memang kekok sangat nak susukan baby. Rasa kena ada bantal support bawah baby. Lama kelamaan kalau dah pro, tak perlu bantal pun takpe 🤗

Saya Tak beli sebab menyusu time baring. Nursing pillow tu untuk support baby. Bagi saya Tak perlu pun. Tapi ikut mummy. Even duduk pun Saya pangku and letak atas perut je