Gerakan Baby

Salam mommies.. Normal x, dh 17w tp xrsa ape2 gerakan bby lg..

17 Các câu trả lời

based on pengalaman saya masuk second trimester ni dah laa badan pun dah start fresh and pulak tu perut tak rasa apa2. Betul ke tak pregnant ni 😅... Jadi risau. Tiap2 hari rasa nak ke klinik scan baby, PKP pulak. Tapi kita kena fikir dan doa baik2... semoga Allah rezekikan awak baby gerak tak lama lagi yaa.. Saya alhamdulillah masuk 18minggu dah ada rasa...

Sy 21 weeks pun tercari2 mana satu baby punya pergerakan. Sbb kdg konfius. Baby ke angin yg bergerak. 😅😅

Normal sis sbb ikot ketebalan perut tkslp.. mcm sy 17weeks mmg dh rasa baby gerak..

normal sis , 20w+ baruu rase yang betol kuat kick baby .

Normal...ketebalan perut ibu x sama..sy 18w bru rasa.

Normal, sy minggu ke 24 baru rasa pergerakan baby

normal awal lagi tuu .. sye 20 miggu ++ baru rse

Normal ..saya 19 weeks bru rasa tu pun halus je

19w baru rasa sikit2...20w++ baru rasa betul..

normal sya 19weeks baru baby begerak😇