Sakit pinggul kanan

Salam mommies , normal ke awal pregnant ni sakit pinggul kanan .. kdg nk bgun pun terasa sakit .. normal ke ? Risau plk saya . Btw sy baru 9w .. if ad pengalaman yg sama share ya .. terima kasih #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Masa saya first trim dulu , memang pinggul knan sakit sgt smpai bangun dari katil pun smpai terduduk balik sbb sakit .. saya cuma gosok , urut slow slow jelah bhgian pinggul then dlm masa seminggu dah okey .. baby tgh membesar, tambahan pulak saya jenis kurus kecik orgnya, mgkin faktor tu gak kot .. masuk trim 3 , dlm fasa sakit pergelangan tangan pulak smpai nak suap mkan nasi pun menggigil , harap sekejap jelah sakit .. ad org sakit pergelangan tangan lepas branak, nak dukung baby pun x mampu lagi .. mampu urut slow slow jelah

9mo trước

Ohhh ye dah kot sbb sy pun kurus .. sy tidak keseorg la ni hehehe .. dh takut sy nya tq tau share ❤️

Saya pun mcm tu. Pinggul kanan paling sakit. Kena bangun slow slow pergerakan pun tak boleh lasak

9mo trước

Ya sama sgt .. jln pun slow slow je sbb sakit .. tq ya share 🫶🏻