It is normal? Saya tkda muntah2 lagi?

Salam and hi mommies. Nak tnya, saya baru 6w today masa saya 5weeks saya mengalami muntah2 yg teruk but this week muntah2 tu dah kurang. Is my baby ok? Or miscarriage sign? Baby saya stop develop ke? Maaf saya fobia sikit last pregnancy saya miscarriage due to baby tk develop and no heartbeat. Mintak pandangan mommies lain please 😊

2 Các câu trả lời

Samalah kita..tapi saya sentiasa fikir positif..mungkin sebab masih awal..semoga dipermudahkan.. 💓🤲

normal sis. masih awal tu

4y trước

Yeke ke sis. Risau pulak saya. Now saya dah jadi fobia sbb sebelum ni saya pernah miscarriage 😔