Supplement extra

Salam and hi mommies nak tnya, now saya tgh 11 weeks. As for now saya just mkn acid folic sahaja. Adakah ada vitamin atau supplement lain yg perlu saya amik untuk kandungan saya ni? Terima kasih 🥰❤️

2 Các câu trả lời

sy mse prggy doc ade bg spplement untk prggy.. pastu mnum susu.. 👍🏼

4y trước

iberet nme nye.. tp ade yg laen lg nma apa tah sy lupa.. susu sy mcm2 mnum 🤭 anmum enfamama similac.. susu biasa pn bedal hihi tp yg sy suka enfamama sbb xhnyir