Preparation untuk new born

Salam and hi mommies. Nak tnya ada tak siapa2 disini pernah shopping online baju baby dekat JMO(jualan murah online)? Agak2 pakej nie berbaloi tak?

Preparation untuk new born
37 Các câu trả lời

Beli lua lg jimat n bole pilih sndri..klo bnding ngn hrga tu mcm2 lg bole dpt kt lua..ikut kemampuan sis..

Hai , awak ada beli ke di JMO ? Saya bercadang untuk beli di situ juga , sebab ada yang cakap murah .

Sy lebih suka beli kat luar. Lagi banyak kita dpt dlm RM 200+ tu berbanding set yg ni 🥰

Sy ada beli kat sini. Not bad sbb memang banyak dapat. Puas hati sebab berbaloi. Hehe

Boleh je klu mampu... Klu sy, sy suka pilih sdiri color n corak yg cantik2 n ceria..

Wsalam. Kalau saya suka cari kt luar dari beli on9 byk2 gini.. Hehe.. Xtaw lah org lain

5y trước

Terima kasih atas pandangan 😊

Sy beli dekat Shopee je.. semua yg kat atas tu tak smpai pn 200+ sis..

Brg baby saya semua dkt shopee. Baju beli dkt baby warehouse sale 😂

Sy beli swaddle kt jmo ni. rupe2nye dlm shoppe dlg murah..😅

Beli dekst shopee boleh jimat lagi..dpt sma dengan set nie