Baby gender.

Salam hi mommies, nak tny WK brp boleh scan gender ? Saya skrg WK14 🥰#1stimemom #firstbaby #ingintahu #pregnancy

7 Các câu trả lời

Kalau Kk takdenye dia nak buat awal sbb saya pon mengharapkan awal dlu. Tapi rupa rupanya Kk check gender 18 weeks ke atas jenuh jgk la nk nunggu, kita dah excited kan nk tau🤪 saya buat haritu waktu 19 weeks. Nanti sis try la tanya doktor kat tmpt sis tu boleh ke buat waktu weeks tu

2y trước

insyaallah, aaminn tqvm 🤲🥰

Seeloknya 20w doktor kata. Masa sy scan 16w doktor kata kemungkinan bb boy tp tak confirm lg. Then sy tak sabar sgt terus sy pergi scan lg masa sy 19w, terang2 dia tnjuk burung dia sbb dia tgh kencing. Sy scan swasta sbb kalau tggu KK mmg xsure bila blh tau. 😅

2y trước

16w awal jgk kan ? hehe ok tqvm 🤩

Saya scan masa 16weeks dah nampak dah Sis.. mula nak scan biasa je , sekali terSUPRISE terus jantina dia . Huhu . Masa tuh saya checkup klinik luar . Tak silap masa scan tuhari dlm 16week 3day . Now saya dh 20weeks .

2y trước

hehe ok tqvm 🤩

18 week boleh nmpk sis. tp kalau nk clear lg 20 week lebih la. depend jgk pd kondisi baby. kdg2 baby tak nak tnjuk. heehe

2y trước

hehe ok tqvm 🥰

Dlm ni ada artikel pasal tu, katanya start 18w. I'm not so sure, it's my 1st time juga

2y trước

hehe ok tq, excited nak tahu gender kan 🤭🥰

20w bru nampak clear dr kata

2y trước

tqvm mommy 🥰

dah boleh check dah puan :)

2y trước

ooo yeke? saya ada next checkup 12/3 depan 🥰