Supplement untuk tenaga

Salam /Hi mommies , nak tanya, apa supplement yang berbaloi untuk dibeli dan elok untuk ibu mengandung? Saya selalu je rasa lemah macam tak cukup tenaga walaupun baru lepas makan. Nak makan banyak macam makanan susah nak hadam pula dalam perut ni.

2 Các câu trả lời

Sy consume Shaklee utk 2 pregnancy sy and after deliver pon continue je. Ade set utk mengandung. Try la sis. Dekat farmasi pun ade brand lain macam blackmores

5y trước

Btul...Saya pun ambik shaklee

Rasa tak larat , lesu dan kemalasan masa mengandung ni perkara normal . Tak ambil supplement pun tak pe . Kalau ambil make sure betul betul kandungan nya okay dan baik untuk baby