Perut baby kering

salam mommies. nak tanya ada x yg sama mcm sy. baby sy 2 bulan+.. kenapa ye perut baby sy kering & merah2 & kasar mcmni? dari lahir just sapu minyak telon baby & aow je smpi skrg.. tiba2 je naik😔

Perut baby kering
1 Trả lời

Boleh jadi minyak yang awak guna tu tak sesuai untuk kulit baby awak. Macam anak saya pakai minyak yuyi jadi macam tu. Terus saya stopkan pakai apa2 minyak. Pakaikan body lotion je. Yang saya perasan merah2 tu pada bahagian perut dengan dada sebab awak selalu letak minyak kat bahagian situ. Betul tak?

10mo trước

Sama-sama 🌹