Ruam bayi

Salam mommies. Nak tanya, ada sesiapa tau tips untuk ruam bayi ? Anak 10 bulan saya kena ruam pada lutut. Trima kasih ya

Ruam bayi
2 Các câu trả lời

Hi, perhaps try sebamed baby lotion? My son ada jugak ruam macam ni time 5/6 months. I guna sebamed tu okay dah. If worsen better go to kk to have a check

1mo trước

okay saya cuba nanti ya. terima kasih

biasanya macam ni eczema.. kat pelipat kaki n tangan ada jgk x?

1mo trước

tak. cuma ada di bahagian lutut ni saja. di badan lain pun takda