39 weeks 1 Day

Salam mommies. Maaf sy baru hamil ank ptama. Td tengok kt kain ada keluar cmni. Sy tak sakit apa2, biasa je. Keluar cmni sy kena ke hospital ke?

39 weeks 1 Day
16 Các câu trả lời

Anak 1st sy mcm tu...setiap kali kencing ada tompok darah...g hosp br 2cm dia suro balek...then malam nya tu tak tahan contraction g hosp lg nurse sound eh bukan bru dtg pagi td..geram pulak kte tgh sakit2 kena sound..seluk2 da 7cm...terus nurse kne marah dgn doctor how come u oll keje mcm ni..ini da kena masok labor tau...

4y trước

Dia tgh stress kot yg tggu Q ramai...kalau pk dia dr pagi...time tu dlm 2 pagi...mgkn dia penat...

Tgk bdn juga ni mgkn ..sy 35++w ada bgni p hosp tada bukaan lgsg,siap msuk drip..sgsara nya kna buat kajian..last doktor decide utk czer ..itu ms yg 1st bb..kmdian pregnancy yg ke6..bgni juga,awal lg husband htr p hosp skli check br 1cm..24jam dah blalu msh juga ttp sama..takde prubhn wlpn drh lendir tu mkin byk..

Dha boleh pergi hospital tu sis . Sy ank first dulu pon keluar mcm nie pergi Hospital Dha 3cm . ni Scnd Bby Tunggu Hari Jer Nie . semoga dipermudahkan Sis 😊

elok g hsptal la sbb awk pn dh 39w1d..mgkin tu tanda nk bersalin.. ada org kuar drh pekat ada yg kuar tanda mcm awk..better g hsptal..

Perlu segera ke hospital. Dah macam turun darah tu. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Semoga dipermudahkaaaan sis.. aamiin.. 🤲🤲🤲 x lama lagi tu jadi ibu. 🤗🤗🤗

p hosp sis.. klu kena suh balik dlu, byk kn bjalan tau 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan ibu nk bersalin

Elok sangat gi hospital.Dah show dah tu

Elok g hosptl... Tanda2 nk bersalin