Lendir keputihan ada sedikit darah

Salam mommies, esok sya dah 10w tpi tadi smasa buang air kecil ada lendir keputihan dan cmpur sedikit darah.. Bahaya ke?#seriusnanya

5 Các câu trả lời

sama dgn saya..saya da pergi hospital, Dr scan dan bagi tempoh 2 minggu utk dtg semula.. kemungkinan gugur..semoga dipermudahkan urusan sis, aamiin.

2y trước

terima kasih atas doanya sis, tadi sya dh pergi hospital.. dr buat per speculum examination.. keputusan 31hb nti.. Doakan sya ya sis 🥰

Bahaya lah. Pergi jumpa doktor. Moga awak takde apa2 yer. InsyaAllah

2y trước

terima kasih atas doanya, tadi sya dh pergi hospital.. dr buat per speculum examination.. keputusan 31hb nti.. Doakan sya ya 🥰

mcm saya hritu kluar lendir drah jgk , tnda2 nk ggur .

kna prgi hsptl..tkut spotting..

pergi hospital sis