Beras sesuai untuk baby 6 bulan

Salam, hi mommies. Boleh suggest ke jenama beras yang sesuai untuk baby 6 bulan? Nak prepare untuk anak nak start makan tak lama lagi 😘

3 Các câu trả lời

ada ibu bg beras sumo. tp beras yg kita mkn hari2 pun boleh. sy guna beras sumo sebulan saja..lps tu ank xnk. tukar beras biasa baru dia mau mkn.

Saya bagi beras basmathi sbb saya dan suami makan beras tu. Baby baru start makan dalam seminggu. So far nampak mcm ok.

Saya pun baby start makan hujung bulan ni, sy standby beli beras sumo sekilo. Dgn extra virgin olive oil. Utk permulaan

8mo trước

samalah sis, saya pun standby bears sumo Dan virgin oil untuk baby ujung bulan ni dah boleh makan nurse kk cakap takyah tunggu appointment 6 bulan die