Jenis beras

Hi moms. Nak tanya. Beras apa yang sesuai nak bg pada baby 6months ye? Beras yg marhaen je

4 Các câu trả lời

Beras biasa yg kita makan. Saya blend beras sampai hancur then masak. Sebab tak rajin nk buburkan nasi lama2. Tp guna blender khas tak campur dgn blender biasa

bagi beras biasa kita makan juga beras jati gold je baby semua dia ngap 😁

saya bagi beras yg sy guna kt rmh je . cap rambutan atau jati

12mo trước

btw sy guna beras yg sy dah frozen. tk tahu sama ke tk beras frozen dgn beras tk frozen. org kata beras frozen cpt masak lg.tp lma gak la haha . lps ni nk try msak guna nasi plk kot cpt skit jd bbur

Apa2 pun boleh. Beras harian yang awak pakai pun boleh.