Bersalin Czer

Salam mommies. Boleh share makanan berpantang untuk bersalin czer? Setakat ni sy just makan ikan/ayam bakar, sayur sawi, buah oren. Betul ke tak boleh minum air sejuk dalam peti ais? #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

Pantang yang betul is elakkan makanan yang awak alergik. Tu je. Nak recovery process tu cepat, kena ambil complete meal. Makan makanan yang seimbang. Water intake perlu cukup. Up to you nak minum air sejuk or air panas. Mana2 boleh.