Cara naikkan hb

Salam mommies, boleh ke share tips nak naikkan hb? Sebelum ni saya dah makan acid folid brand amway dengan zinconfer yang kkia bagi. Tapi hb saya still sama. 10.8 je . Boleh ke tolong share tips?

4 Các câu trả lời

Orang cakap minum jus delima HB naik elok, guava dan sayur bayam pun orang cakap untuk naikkan HB.

saya amalkan minum air limau nipis sis.. alhamdulillah hb 14..kdg2 13.5

Tukar maltofer. Beli sendiri dkt farmasi. Ambik lps mkn. Kemam

sy mkn maltofer..hb 12.3

2mo trước

pastu sy minum jus mamariam