baby 32 Minggu

Salam mommies! baby saya dah 32weeks, nurse ada check dan ckp bby dah masuk panggul. Adakah ada kemungkinan saya akan bersalin awal atau pun sebaliknya? #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

dua anak sy sblm ni awal kepala kt bwh..tp bersalin yg 1st overdue, yg 2nd 38w+..yg ke3 ni 30w kpala kt bwh, 34 senget pulak..skrg 36w+ kt bwh balik...so x bleh jangka jugak

1y trước

ohh i see ingatkan kalau baby dah masuk panggul position dia dah tak berubah sis.

Xsmstinye.. tu just ready position untuk birth..mmg baby akan pusing kepala kebawah by 30 weeks plus..

1y trước

Hehe.. jgn isau sis.. tp nanti mgkin akan ase sakit celah kang2 skit.. and akan ase lg kuat baby tekan pundi kencing.. just get ready yg tu jela ye..

tak semestinya.

1y trước

ohh okey2 baru lega hati saya sis, igtkan akan bersalin awal sebab belum complete lagi persiapan utk bersalin