Bedung baby 2 bulan 15 hari

Salam mommies, anak saya 2 bulan 15 hari. Anak saya ada eczema. Takpe ke kalau saya keep bedung dia lg and pakai kan mittens? Anak saya suka tonyoh muka kalau ngntuk dan boleh terjaga drpd tidur sbb tonyoh muka. #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

anak sye nk masuk 3 bulan ,, nk tidur je sye pakaikan mitten dan bendung .. klo tak mengamuk taknk tido 😂 .. btw i pun ada eczema dr kecil tau , i pernh pernah jumpa doc masa eczema i teruk , doc tu suggestkan untuk sentiasa aware klo berpeluh , kena sentiasa bersihkan kulit area eczema klau berpeluh dgn air bersih dan eczema ni akn mkin teruk klo biarkan peluh tu menyerap pd kawasan tersebut .. jadi skrg pun sye sentiasa praktikkan pada ank sye alhamdulillah kulit lincin bersih ..

10mo trước

kalau nk elok , bilas pakai air tapis .. sbb ank sye kerap naik ruam klo mandi air paip , so lepas mandi and before tido sye sentiasa bilas/lap dia guna air tapis

Boleh je bedung. Asalkan anak selesa utk tidur