perut mengeras

Salam momies. Sy pregnant 20week dah. Alhamdulillah dah rasa pergerakan baby. Tapi malam tadi utk pertama kalinya sy rasa perut sy mengeras sgt. Ingtkan normal so sy biar je sambil pujuk baby bagi mommy tido. Dlm mengeras tu still rasa baby gerak. Tapi bangun tido pagi tadi masih mengeras jugak. Dan rasa sakit sikit belah kiri perut. Normal ke tu? Nak pergi check klinik suami kerja pulak. So nk tanya pengalaman momies semua dulu. #firstpregnancy #20w4d

6 Các câu trả lời

Sye pon alami bnda y sama. Tp selagi bby still grk mcm biasa tu normal. Kalo xgrk lgsung cpt2 g kecemasan