pergerakan baby

Salam.. hi momies semua.. saya nak tanya pregnant 20w biasa ke kalau kite x rasa sgt prgerakan baby.. #First_Baby

14 Các câu trả lời

Anak first normal.. Sy dulu anak first mcm tu juga.. Dah baby second ni awal pulak dah rasa kick die,16 weeks dah rasa.. Nnti bila dah rasa kick baby mesti kita excited...

4y trước

tu laa.. ni rsa jgk sikit2 bby pusing.. excited sgt

Biase, sy perot tebal, kdg rse kdg tak, nnti dah 24w atas dah sllu rse cm sy 27w aktif nau2 time ptg smpi mlm bute, klo siang kjp2 je gerak sbb buat kerja,

normal msih awl lg. tp biasakn dri kenal prgrkn bby. nti 26w kk da sruh kira prgrkn sng.da pndai rse.

Sama la mcm sya . 20week tak rasa lagi . Tapi rasa dia mengeras je kalau mlm .

4y trước

haa sama la.. kalau kte pusing kiri pn dia dk alik kiri jgk..

Normal. Sy minggu 23 bru gerak tu pun rasa geli2. 27 week bru rasa kick dia.

Usually first pregnancy will start to feel the baby movement 22 weeks and above

4y trước

👍

normal..lain pregnancy lain simptom...sy week 20dh rs aktif betul...😊

4y trước

wahh.. alhamdulillah..

ye sis... masih awal tu.. nnti dia atas 20w dah kuat dah brgrak

Mcm sy 24w bru rsa.. Sbb sy prut tebal jdi ssah nk rsaa bby kick

4y trước

ouh yeka.. ni kdg2 rasa mcm bby bergerak mcm berpusing dlm perut.. kalau kick smua tu x rse sgt lg

anak sulung mmg x perasan lg... 22-24w t bru rasa...