Breastpump recommended dan harga berpatutan

Salam hi momies. Boleh tak share breastpump yg best, saya prefer handsfree. dan juga harga sedang2 aje tak mahal tak murah. Thanks momies

3 Các câu trả lời

Cuba awk pergi pump on the go kalau awk duduk area kl / pj. Branch kat kelana jaya. Boleh pergi sewa, try and error mana sesuai ngn awk. Sebab lain org lain keselesaan dia.

Very helpful sis. Thank you so much!