Bersalin Government

Salam mohon pencerahan oleh kerana ini kali pertama bersalin. Nk tnya mcm mna yaa, nk mtk 1st class atau 2nd class beranak government tp boleh pilih doktor. Sbb kalau blh nk doktor perempuan sahaja.. bayaran tu x kisah sbb memang ada saving even saving utk beranak swasta pun ada..cuma nk tahu serba sedikit procedur atau apa2 maklumat dari sesiapa yang tahu 😊 terima kasih

1 Trả lời

kalau tak silap saya, yang boleh pilih doctor tu fpp program. nanti awak google apa fpp, mmg kena call untuk booking seawal yang boleh sebab cepat full.