pergerakan bby

salam ..mcm mne nak tau prgerakn bby ye..rse dye mcm mne..skrg sye da 20 weeks..da boley rse prgerakan ke..mnx pñjelasan.. #firstbby

1 Trả lời

Sy pn 20 weeks, first baby.. Rasa mcm bubble2 lg.. Siang x rasa sgt pergerakan dia.. Selalu time nak tido br rasa.. Tp light2 je pergerakan dia

4y trước

Sama laa.. Risau jgk kdg2.. Sebab mcm rasa x rasa.. Try mcm2 jgk nk bg rasa prgerakan dia.. Huhu.. Kdg sebelum tidur bg dia dgr surah maryam n yusuf. kuat la rasa gerak2 dia tu