Bento

Salam Maghrib ibu smua . nk tnya boleh tak sy mkn bento dlm mggu ke 37 ni ?

Bento
13 Các câu trả lời

Blh je.. onigiri ke kimbap ke.. yg X blh shasimi SBB mentah kn.. sushi Pon blh jnji masak semua jngn half cook atau mentah.. to je.. ade je makanan jepun Korea yg halal.. dh tau X blh mkn haram p kdi X de halal wat pa.. mkn je puan klu tringin jngn dnga org cetek akai NIH a.k.a bawang.. LG satu puan & yg comment2 lain tlg report ACC ( Ng.) Nih.. dye ade post lucah.. tngok profile dye.. majority semua new post dye comment.. tp ayat semua X membantu langsung..

Bento sushi king😋 saye start 2nd trimester smpai skrg dah nk masuk 3rd trimester mmg xpernah miss mkn sushi. Yg penting pilih yg fully cook. Kalau salmon and ebiko tu mmg takot nk mkn sbb mentah

Tgk kandungan mknn & cara masakan. Kalau dgn puan tak alergik / jejaskan kesihatan, blh je mkn.

tq smua atas jwpn . dh lepas tekak nk mkn . Alhamdulillah . tue pn share sbb byk sgt 😂

Bento tu fully cooked kan ? So boleh je. Sedapnya laa. Lama dah tak makan 😂

wslm .. sis ble jee hihihi xlma dlm pntng smua tu dh kna pntngg ,,

Tq kpd yg bg jwpn . sy dh slmat mkn . hihihi tp x hbs sbb byk sgt .

In shaa Allah boleh janji sis xde alahan ☺

Boleh je. Yg kena elak, sashimi type.

Boleh jee sbb tkde makanan raw dlm tu