Hb Low

Salam, macam mana naikkan hb... Setakat ni hb saya 10.3... Doktor klinik sarankan makan ubat 2 biji 2 kali sehari... Saranan lain utk cepatkn naikkn hb camne...

25 Các câu trả lời

Ikut pengalaman sya yg lepas, amalkan sayur bayam n kerang.. In shaa allah hb naik..

Sy ambil Min Coffee, alhamdulillah berkesan. Nurse d KK yg suggested

5y trước

Mineral coffee Sahajidah Hai-O Marketing. Hati2 membeli, byk tiruan

Saya makan iberet sehari sekali terus naik hb. Makan buah jambu batu tanpa asam.

Amik iberet ni.. InsyaAllah hb 11 ke atas.. Dijual kt farmasi rm25

5y trước

Ea mahalnya... Da berbulan sy beli rm25.. Kat area ampang sis

Try mkn coklat cadburry ambik yg ade almond dan honey...

Makan ubat sebelum waktu nak tido , InsyaAllah okay ..

Sy bnyk mkn jambu batu sis..

Minum pati delima

Makan jambu batu

Hati ayam