Putih di lelangit dan tepi gusi

Salam. Maaf sy firstmom. Nak tanya, putih2 pada lelangit baby ni oral thrush juga ke? Sama macam yang ada pada lidah baby? Macam mana cara cuci yg di lelangit ni ye. Kalau lidah sy pakai napkin celup air hangat. Kalau lelangit ni? Tak luka ke kalau gosok? Terima kasih yg sudi jawab

Putih di lelangit dan tepi gusi
1 Trả lời

kalau lelangit pun puan blh try teknik yg sm juga guna kain lampin..tp perlahan2 lap..kena agak2... kalau buat slow2 in shaa Allah takde alami luka .jgn bia ia smpai tebal .nnti kesian pd anak .mg dpmudahkan segalanya .aamiin