Brixton hicks @ contraction sebenar?

Salam, maaf nak tanya. Subuh tdi perut sgt mengeras kuat sangat, smpai berpeluh + sakit pinggang masa sy tido tu. Sakit tu berpanjangan smpai pkul 7pgi mcmtu. Lpastu sy perasan sy kentut² bnyak kali. Pkul 9pgi mcmtu dia mengeras balik. Hrini mengeras tk mcam slalu, harini mengeras yg sgt kerap shingga skrg dan lama buat sy rasa sakit sgt bhgian perut tpi pergerakan bby ok. Jdi sy nak thu tu brixton hicks atau contraction sbnar? Sy dah 37w 2d hrini. Jgan kecam ya, sy tkde pengalaman lgi #ingintahu #firstmom

3 Các câu trả lời

Kalau contraction sebenar dia akan contraction smpai bersalin sis..makin lama makin sakit..kecuali ada masalah..maybe mengeras biasa je

So sekarang macam mana keadaan? Still sama keee? Atau dah pergi hospital? Share sikit

Angin mungkin