keputihan berair

salam, lately sy mengalami keputihan berair. berbau jugak la. air ketuban ke tu? sy perlu panik ke? btw sy 23 weeks. help #firsttimemom #newmom1stbaby

2 Các câu trả lời

amik serius kputihan..kputihan klo gatal,berbau dan brwarna sila cek dr utk amik sample tkut +gbs.klo +bayi boleh kne jngkitan.sy 2nd smester pun kputihn tp normal sbb progestrone mkin naik tp mmg elak mkn mnis,bergula dan kne rajin sitbath..

4mo trước

semalam baru ambil sampel. docter ckap byak gila keputihan masa dia tgok guna mulut itik. dkat mulut itik pn melekat. malu dkat nurse n docter. tp tahan. demi baby. esok keluar result. 🙂‍↕️

air ketuban tak berbau kan?

4mo trước

Air ketuban adalah berwarna jernih dan tiada bau. ni jawapan google lah. Dan tak silap sy ada dengar penerangan Dr jgk yg air ketuban tak berbau