Admit Ward

Hi. Salam. Lagi 10 hari saya nak kena warded utk buat biopsy. Saya ada baby 3 bulan. Fully bf. Anyone ada tips ke apa2 perkongsian mcm mana nak handle pam susu time dalam ward. Pening sy pikir. Dgn anak nak mengempeng je, risau nak tinggal dia 2 malam. Pernah bagi pacifier (avent) tapi dia tolak, ada ke pacifier yang baby takkan tolak? 😅

1 Trả lời

baby okay tak dgn botol? pump je mcm biasa ikut waktu baby menyusu. beli ice box dgn ice pack. minta husband ambil lepas dah habis pump seharian/stgh hari utk bagi ke baby