OPK

Salam ladies.. OPK jenis strip ni memang selalu ada 2line ke? Atau hanya ada 2line jika ovulasi?.. thank you 😊

OPK
2 Các câu trả lời

ye sis mmg akan sentiasa naik dua line sbb hormon LH sentiasa ada dlm bdn kita.. cuma bila dah nak ovulasi dia akan jadi peak so akan dpt line yg pekat,sama pekat atau lebih pekat dari control line which mean masa tu positif opk n boleh start bd..

Opk memang 2 line sis. Positif bila Test line lagi terang. Xsama macam upt