Brownish Spotting

Salam korang..korang pnh alami x spotting brownish msa awl kehamilan(around 2month)? Klo prnah, nnt lma2 dia hilang ke mcm mna? Apa tindkn korang msa ada spotting ni? Ia bukan drah tau..just brown clour mcm nk hbis period

13 Các câu trả lời

Bedrest dulu. Jgn buat kerja2 berat. Takut bila kita terlalu lasak, akan jadi bleeding plak.

5y trước

Oo.. kalo xleh bedrest, kena banyak rehat kat workstation je lah. Minimumkan pergerakan, kalo ada kena angkat berat2, jgn buat.

Pernah..hlg masa 11w.. Sy bedrest spjg masa xbuat kerja langsung

Hari hari ke ada sis? Or on off?

5y trước

Kalau begitu banyak kam bedrest sis. If still juga ada kluar or perut sakit ke apa refer hosptal balik okay. Hope tak ada apa2. 🙂