Janin terkeluar

Salam korang, saya nak luahkan sikit ni. Perasaan jadi tak menentu. Rasa terkilan,sedih,rasa bersalah semua ada. Masa nak buang air besar tadi nampak daging macam janin besar jari tengah saya terkeluar. Saya tak dapat selamatkan dia tadi. Macam mana eak. Sedih sangat. Maknanya gugur LA kan? Ya Allah

4 Các câu trả lời

Maaf, kalau gugur dia bukan keluar daging tapi sesuatu benda yang berwarna putih jernih dan di dalamnya terdapat janin... Better terus refer direct ke klinik untuk lebih kepastian...

Atau mgkin buasir tu sis, boleh jadi buasir yg keluar. Takpe double confirm pegi check doktor ye sis. Moga takde apa apa la, saya doakan baby slamat inshaAllah amin🤲🏻❤️

ni sama kes mcm saya dulu😭mula2 scan nampak ada baby dah besar 13w tapi masa tu memang saya dah sembelit sampai berak keluar darah...bila scan doktor cakap baby langsung tiada😭

3y trước

ya. sebab sakit sngat2 😭tapi nda sangka pula dan tidak nampak pun apa2 yang jatuh atau mungkin sebab tidak perasan

Dah pergi hospital cek?? Terus pergi bhgn emergency