39weeks 2days

Salam korang. Kalau baby kerap mengeras tapi tak sakit then kalau kita tukar posisi & gosok perut, dah ok balik, tu tanda false contraction ke?

2 Các câu trả lời

sy 39weeks asyik mengeras je baby gerak ok je cuma tido xselesa la sbb tido ngiring kiri kanan sakit.. bgun duduk ok je cuma nk baring tido tu jenuh nk cari selesa.. tiap mlm baby aktif gerak huhu.. contraction mcm period pain senggugut sakit pinggang sakit seluruh perut.. ada tanda lendir darah, air ketuban pecah, contraction tiap 5/10/15 minit kena g hospital..

5mo trước

due date 16/2.. tak sabar nk beranak tapi baby duk seronok dlm perut huhu.. inshaAllah smoge dipermudahkan sgle urusan mse bersalin nti aamiiin 🤲🏻

Braxton hicks ,tak lama lagi tu.Saya pun camtu juga kerap mengeras dan sakit kat bawah.Now 37 week 3 day,semoga di permudahkan urusan kita time bersalin nanti yer mommy.Menunggu tanda tanda jer ni.

5mo trước

Inshaallah aamiin aamiin ya rabbal aalamiin😇😇😇🤲🏻🤲🏻🤲🏻