Kaki bengkak hujung trismester pertama

Salam kepada semua , sy nk minta pendapat semua yg ade dlm ni, kandungan sy dr 14weeks until now kaki saya mesti bengkak sebelah kiri sahaja dan sakit nk pijak tapak kaki tu, kenapa ya? Ke sebab sy penghidap hypo thyroid kaki saya jadi mcmni? Selalu juga tunggikan kaki , tp peliknya belah kiri sahaja bkn kedua belah. Mohon pencerahan dari semua ya, sbb ini pengalaman pertama sy. 🙏🏼 #bantusharing #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

Kaki bengkak hujung trismester pertama
16 Các câu trả lời

sy dekat due date bngkak teruk sgt..smpai dah tak de rupa kaki sy..,,,

awak ada penyakit buah pinggang ke? bila kencing tu ada buih x?

lebih baik awak refer doctor.

brpa berat awak??

pergi cek