Spotting pada seluar dalam

Salam kandungan saya sekarang dah 11 minggu pagi tadi tiba2 ada spotting macam darah warna coklat pada seluar dalam saya. Kenapa ye? Risau sebab saya baru bersama dengan suami semalam.#bantusharing

2 Các câu trả lời

Pengalaman saya pernah jadi mcm tu keluar spotting selepas bersama dengan suami terus pergi klinik. Doctor akan scan tengok ada blood clot ke lepas tu dapat duphaston untuk kuatkan rahim. Doctor nasihat untuk puasa bersama dgn suami sehingga kandungan 16w at least.

9mo trước

ok sis tq atas response

Pergi check di klinik ya