Cylcle 40 hari

Salam kalau cyle period 37-40 hari bila agak2 nya waktu subur kita Sbb saya rancang nak preggy ada siapa mcm saya x. Help me🥲

5 Các câu trả lời

Guna OPK untuk track sis..kita tak tau waktu sebenar bila fasa subur..klu ikut calendar tak accurate..sy nak tau waktu subur pun guna OPK..bersama suami bila jumpa waktu subur terus sy pregnant..bila guna OPK kena banyak sabar dan jangan terlalu fikir sangat nanti kita stress..relaks2 je..bukan sis post sblm nie kata pregnant ke ?

1y trước

Gugur 😭

sye pun cycle panjang. yg bole buat adalah cek opk hari2 waktu sama tu je.. sye ttc dlm 3-4bln sbb ade bulan x dpt +ve opk (xde hari subur) mmg cycle yg panjang ni susah sikit nk dpt waktu subur, dan kena test hari2 ..dpt je +ve terus bersama je.. sbb xtentu juga hari subur ataupun tidak..

kerap bersama dengan suami awak. sudah test upt?

pakai opk awak