Birdnest

Salam kalau amal birdnest masa pregnant macam mana ye? Bagus tak? And pregnant brapa bulan boleh amal ye? Kalau elok tuk kehamilan bgtau ye ap yg ibu2 amalkn

1 Trả lời

Sy ada baca. Xde kajian yg sahkn birdnest ni boleh bg khasiat pd baby dlm kandungan. Tp bkn la bermaksud birdnest ni x elok utk baby. Cuma xpsti lg apa kebaikan baby akn dpt klu minum birdnest. Sbb birdnest lebih pd colagen. Tu yg sy pernah baca. Tp sis cuba laa goggle lg study psl birdnest ni.