air gula

salam jumaat smuaa...sye nk tnya laa...air gula rse mcm mne...byk ke dkter bg tukk minum...ni first time.. mnggu dpan sye knr mnum gula

1 Trả lời

Sy dengar ada yg ibu2 dapat minum air gula ada perisa. Sy hari tu kena minum yg takde perisa. Perit jugaklah tekak. Nasib baiklah dia bancuh dgn air suam. Kuranglan sikit loya dia. Mmg kita minum air gula yg pekat. Nurse akan bancuh dlm cawan plastik yg biasa restoran bancuh utk air yg berais. Kena habiskan satu cawan tu. Sy wkt kena minum tu, mmg minum laju2 habiskan. Ada yg minum tu, minum sikit2. Sy tak boleh. Rasa mcm nak terkeluar balk... cuma sis kena kawal diri supaya tak muntah, klu tak kena ulang balk minum... hehe

5y trước

ouhh...yeke..takut plak sye nak mnum..tpi nak tak nak kne jugak minum..