Kandungan taksama dengan usia

Salam ibuu semuaa. Ada tak dalam ni kandungan taksama dengan usia ? Maksudnya macam baby saya 21weeks harini Tapi dalam scan baby punya perkembanga 19weeks6dayss. Bahaya ke tak ye ibu ibu? Anak kedua takda pengalaman lagi jadi macamni huhu 😭🥹😭

4 Các câu trả lời

sy pon lambat seminggu.. doktor kate normal je.. asal kn baby sihat.. klau lambat sampai 3minggu baru x normal..

normal sis,saya pun scan ritu beza dlm seminggu centu lah,Dr kata normal kalau beza sikit2 ni,yg penting baby sihat

2y trước

Thankyou sis ♥️ tulaa baby saya pun aktif je. semua okay doc kata.

kita sama sis, baby lambat seminggu.. Dr kata, jangan risau lambat seminggu masih okay lagi..

doc ckp ape? overall normal ke x? ni scan kt swasta or kk ye?

2y trước

ohh don't worry la. klau overall dia kata, maknanya okay je tu. dia yg penting overall. sy pun skrg dah 36 weeks, bukan sume part badan baby akan exactly follow 36 weeks. dia mmg akan ade anggaran beza smggu dua mcm tu. ade yg 35w la. ade yg 33w. ade yg 34w. yg penting u tnya part overall tu je. klau dia kata overall okay, semua okay. sbb doc je tahu nk baca benda tu mcmna. klau overall ttbe dia kata baby kecik la besar sgt la haaa ni baru perlu risau. semua okay je tu. jgn risau ye 🥰