Kerja

Salam ibu2..sy nak minta pendapat kandungan sy dh 10week dalam masa yg sma sy kerja di taska. Kadang2 jaga budak ada rasa nak marah,stress ,pastu cepat letih bdn penat.Kadang2 rasa nak berhenti pun ada sbb tak larat tp cuba kuatkan semangat. Ada tk effect apa2 pada baby dlm kndungan ??

2 Các câu trả lời

Salam. Sy pun kerja di taska dlu. Dpt bertahan sampai kandungan umur 7 bln je. Lepas tu resign. Masa tu mmg dh tak larat betul. Dgn hb berterusan low. Lepas resign, elok je naik balik hb. 😅 apa pun decision, fikir baik2 demi diri dan anak juga.

Semoga awak sentiasa sabar dan kuat, dan dipermudhkan urusan selalu