Sy ingin bertanya

Salam ibu2…sy ingin bertanya..pernh tak ank2 ibu memgalami batuk yg kerap tetapi batuk tu sekejp sahaja lps tu baik,ank sy umur 2 thun lebih …sekrg sy risau ank asyek batuk dgn kerap…bila pergi klinik dr kata paru2 oke…adakah patut sy pergi klinik kerajaan..?

2 Các câu trả lời

ank sy berminggu2 batuk y teruk smpai xleh nafas n muntah..kerap berulang n kerap.brp botol dah ubt abis..last sy g farmasi n d suggest promugen kid..die organic n cmpur tiger milk mushroom.. alhamdulillah dlm 5 sachet cmpur serbuk tu dlm susu or air..dgn izin Allah ilang batuk.

11mo trước

Boleh cuba pegi farmasi esok…

Anak2 saya pun sekarang dalam sebulan ada je batuk selsema. Yang sulung batuk tak stop langsung dah sebulan lebih ni. Dah gi klinik, hospital. Dr pun taktau kenapa sebab check semua ok. Tengah tunggu next appointment followup aje ni.

11mo trước

Penat. Mental fizikal penat 😌 lagi lah yang setahun ni. Tak sihat meragam sokmo. Nak melekat aje. Saya nak buat kerja semua tak boleh.