GATAL2 JADI BINTIK2 MERAH SEMASA MENGANDUNG

Salam ibu2,skrg sy mengandung anak pertama.Adakah biasa jika sy mengalami gatal2 di lutut,betis,lengan Dan siku lepas tu jadi bintik2 merah banyak mcm ruam?kenapa ye?adakah salah satu alahan?siapa pernah rasa?korang guna apa2 tk?perlu jumpa doctor?

1 Trả lời

Macam saya dulu masa preggy ank first . Alahan masa mengandung jdi mcm alergic pun ade . Gatal2 merah mcm ruam last2 tinggal parut . Better jumpa doctor bgitahu masalah sis nanti makin teruk . Mintak cream or ubt

5y trước

Tq,nnti sy jumpa doc