Ingin Bertanya

Salam ibu2..nk tanya siapa yg pernah dpt tarikh utk masuk hospital..boleh ke kita pergi ke hospital tak ikut masa yg doc tulis di surat tu? Ingatkn nak pergi lewat sikit lps dh settle anak2 kat rumah.. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Jika dah ada due date belum ada symptom blh gi hosp jika doc rujuk..tp jika nak kepastian buat scanning kat clinic just utk check posisi baby dah engage atau belum. Jika dah, even clinic akan beri surat emergency. Blh gi hosp terus juga utk check laluan dah buka atau belum sbb doctor dah suruh rujuk

nanti kene marah dngn dr