nadi laju

Salam ibu2,nak tanya lar kenapa ye nadi laju ble cek tekanan darah? Ade ape2 effect pada bby ke?

1 Trả lời

saluran drh ibu ngndg ni akn jdi bnyk pengasilan tok janin skli sis jdi biase degupn kita rse laju sedikit brbndg xngndg . tekanan drh klau misi kata ok xd msala pd janin sis . kecuali tekanan drh xok rendh atau tinggi. tu bhye pd sis dn juga janin . jdi xprlu fikir bnd buruk mse ngdg ni sis . fikir je yg baik2. In Shaa Allah sis n janin dlm keadaan baik2. klau misi xckp sis xok mkne ny sis dn janin baik2 jela. yg pntg jaga dri janin mkn minum sis skli .

5y trước

amin . mudh mudhn