Jus mamariam

Salam ibu² yg berpengalaman,nak tanye klau kite consume jus mamariam masih perlu mkn ubat kk ke? 13 week & first time mom to be😊 #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Ni mesti terpengaruh dgn iklan di fb🤣sy pon pernah terpengaruh juga.. Tp sy xpernah beli la.. Sy dah siap pm org y jual.. Then bila pikir semula obimin y nurse bg pon sy x mkn ini kan y pelik2 org jual😅

Awak terbalik ni, ubat KK tu yg kena mkn jus mamariam tu xpayah. Unless nurse KK yg bg awak jus tu 😂 atau klu awak berani, awak boleh try tnya doc/nurse kt KK mcmni, takut awak kena marah je 😅

Kenapa x nk mkn ubat dr doktor? Please jgn la skip ubat dr doktor. Jgn la mkn apa2 supplement dr luar . Mkn je healthy food dan ubat dr doktor

mkn ubt kk. xperlu jus2 tah pape sume tu nak2 lagi yg x diiktiraf.

2y trước

mkn ubat kk bagi. knpe nk mkn ubat byk2 ni? mkn je healthy food. cukup. mkn la byk mana supplement ubt jus ke ape tah. kalau mkn xjaga mkn fast food makan manis selalu mkn yg sihat, pon x guna. healthy food tu x mahal mcm supplement ubt yg korg beli kt luar tu. sayur murah. buah murah. protein murah. ikan ayam tempe tauhu telur. satu fmly boleh mkn.

Ubat kk lg penting sis jus2 susu2 tambahan je sis..

jgn bazir duit sis, ambik je apa dr kk bagi..