Bayi 10bulan cirit birit muntah muntah

Salam ibu2 sya nak tanya bayi saya 10bulan20hari dia cirit birit air dan muntah2 ..tak nak makan pergi hospital doktor kasi ubat air garam dan antibiotik kerna tonsil dia dah bengkak .. masala saya anak saya tak dapt tidur siang dan malam ..tidur sekejap tak smpai 15minit dah bangun merengek .. ada tak pengalaman ibu2 kat sini ??bole kongsi tak petua dan cara mengobati dan brapa lama slalu akan sembuh ?

1 Trả lời

ank mnum ape..klu formula bg susu d bancuh sejuk..buah or mknn y sejuk..tu y doc bgtau sy cre n sy bt kjp tonsil ilng.