tukar tukar

Salam ibu2 siapa dekat sni mcm saya scan tanggal tu stiap pigi sana scan tanggal nya tukar2 stiap bulan pigi klinik. Tiada penglaman

2 Các câu trả lời

Normal sbb date salu bertukar2..

5y trước

Yupp..cm sy due 7/6, ada yg 1/6, ada 11/6.. normal..kalau baby terlalu besar, dorg akan ikot baby pye date tp kalau tak de pape, akan follow due date juga..ni nurse kk sy bgtau la

Normal tu sis

5y trước

Tengok baby nak keluar bila 😁 sbb due date tu mcm anggaran je kan. Tapi asalkan tak lari jauh sangat due date tu takpe sis.