Perut cekang seolah² dh kenyang tapi lapar

Salam ibu2 semua .saya hamil pertama kali merasai pengalaman mengandung..nak tanya skrg saya 14w tp rasa perut cekang dan keras seolah² kenyang tapi lapar..normal ka? #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Dah buat ujian minum air gula ke? Banyak kemungkinan ; GDM Pedih ulu hati Tengok juga cara pemakanan.

1y trước

ok baik awak..thankyou for info .saya akan ambil dan search cara senaman yg sesuai..dan tips² makanan